Választható szolgáltatások:

 
 

Esküvői és Rendezvény DJ szolgáltatás:

Az alkalomhoz illő esztétikus és látványos DJ pult. Előre megbeszéltek szerint megtartott műsor. A kedvenc zenéket, zenei stílusokat játszom a 60-as évektől napjainkig

– Professzionális RCF Line Array aktív hangrendszert használok, ami 200 fős rendezvény hangosítására is alkalmas.

DMX jellel vezérelt, programozható fénytechnikát alkalmazok, hogy minél látványosabb fényeffekteket lehessen létrehozni.

Házasságkötési szertartás hangosítása:

– Ezt akkor válasszátok, ha a házasságkötési szertartás helyszínén nincs hangosítás és szeretnétek, hogy a vendégek jól hallják az anyakönyvvezető beszédét és a szertartásra kiválasztott zenéket.

Fénydekoráció:

– A falak fénnyel színezése, ami látványos dekoráció. A terem színe összehangolható a díszítés többi elemének színével. Led-es reflektorokkal a falak megvilágítása az általatok kiválasztott színnel. Vagy a buli közben váltakozhat a falak színe ez is emeli a rendezvény hangulatát.

Fotó vetítés:

– Az általatok kiválasztott fotókból összeállított videó vetítése a képekhez illő zenével és feliratokkal megszínezve. A nektek legszebb, legemlékezetesebb pillanataitokat válogassátok össze a gyerekkorotokról a megismerkedésetekről és az eddig együtt töltött időről.

A slideshow elkészítésében segítek vagy el is készítem, ha kéritek.

További Szolgáltatások:

– Családi, baráti, (születésnap, névnap, évforduló, ballagás) céges vagy egyéb rendezvények, előadások és konferenciák hangosítását is vállalom.

dertikodj_party
dertikodj_eskuvoidj

Fontosnak tartom, hogy megismerjük egymást és beszéljünk a rendezvénnyel kapcsolatos elképzelésekről.

Esküvő előtt néhány gondolat.

Egy jó esküvő megszervezése és lebonyolítása nagyon összetett feladat. Minden alkalommal mások az igények és az elvárások. Ez mindig új feladat elé állítja a kiszolgálókat. Sok ember összehangolt munkájára van szükség, hogy a vendégek jól érezzék magukat és a háttérben folyó munkából semmit ne vegyenek észre. A szervezőknek sok mindent előre el kell dönteniük aminek az eredménye csak az esküvő napján lesz látható. Ezért úgy gondolom van néhány fontos dolog amiről beszélnünk kellene.

dertikodj_szulinap_eskuvoidj
dertikodj_buli_eskuvoidj